Bruine paaltjes route

Deze wandelroute is goed te bereiken vanaf parkeerplaats Hierderweg. Vanaf dit punt zijn er bruine paaltjes te vinden die de route aangeven. Trek uw goede schoenen aan en neem voldoende water mee. De temperatuur van de zandverstuiving kan namelijk hoog oplopen. Een heuse woestijn op de Veluwe!

Wandelroute Leuvenhorst Hulshorsterzand

Wandelroute Hulshorsterzand

Ontdek de unieke kenmerken van de Veluwe in slechts 7 km. Deze wandelroute brengt u door de prachtige Leuvenumse bossen met als kers op de taart zandverstuiving “Het Hulshorsterzand”. Het startpunt van deze route begint op de parkeerplaats Hierderweg. Bruine paaltjes geven aan waar u zich bevindt. De nummers op de paaltjes komen overeen met de kaart op deze website.

Wandelroute Hulshorsterzand
Wandelroute Kootwijkerzand

Wandelroute Kootwijk

Een 12,5 km lange wandelroute in deze schitterende omgeving. De route is aangegeven doormiddel van duidelijke bordjes. Bekijk de wandelroute op de website van Staatsbosbeheer d.m.v. de onderstaande link.

Wandelroute Kootwijk

Ontspannen wandelen door de bossen van de Veluwe

Bent u een liefhebber van ruig en onherbergzame gebieden? Het park bevindt zich midden in een bosrijk gebied waarvan u de zandverstuiving ‘Het Hulshorsterzand’ en natuurgebied ‘Leuvenhorst’ en ‘Leuvenumsebos’ absoluut niet mag missen.

Wat gasten van ons vinden

Steve Bernaerts

Steve Bernaerts

5.0

"Aangename verblijfplaats met mooie plekken in voldoende schaduw of zon. Net en verzorgt sanitair. Fijn gelegen als vertrek voor wandelingen of fietstochten."

Theo Hoekjan

Theo Hoekjan

5.0

"Goede camping met een prachtig sanitair, kan menigeen een voorbeeld aan nemen, ruime kampeerplaatsen en een schitterende locatie/omgeving om te wandelen en fietsen. Echt een aanrader."

Wilma Mud

Wilma Mud

5.0

"Fijne camping in prachtige fiets en wandel omgeving. Prima verwarmd sanitair gebouw en zeer gastvrije eigenaar."

Meer over ons