Weide

Weide

Laat uw paard genieten in ons speciaal aangelegde paddock. Deze bak is gevuld met speciaal zand en polyvlokken, wat zorgt voor het tegengaan van plassen bij regen. Met een sproeier installatie zorgen wij er voor dat het zand niet gaat stuiven bij warm weer. Het is zelfs mogelijk om bij ons te rijden in het donker. Grote felle lampen verlichten de paddock en weide.

Ruiterroute Veluwe

Ruiterroutes en -paden

De Veluwe heeft in totaal meer dan 500 km aan ruiterpaden. Deze paden zijn speciaal aangelegd om samen met uw trouwe viervoeter de natuur van de Veluwe te ontdekken.

Ruiterpaden Veluwe

Ruiterpad

De ruiterroute wordt verder aangegeven door middel van paaltjes met de tekst ‘Ruiterpad’. U kunt deze paaltjes volgen om zo deze speciaal aangelegde route te rijden.

Met een paard draven door de Veluwe

Een Paardenvakantie op de Veluwe kan bij Campingpark de Vuurkuil. Uw paard veilig stallen in onze paardenboxen of in de zeer ruime weide of paardenbak. Hier op de Veluwe zijn mooie ruiterroutes te vinden. Er is zelfs een manage op paardrijafstand van ons chaletpark aanwezig.

Beleef de natuur te paard

Beleef de Veluwe op een geweldige manier en maak samen met uw kinderen een geweldige bosrit te paard onder begeleiding van een professionele paardrij-instructrice.

Een ervaring die u niet wil missen.

Wat gasten van ons vinden

Magrita Van der Zwaag

Magrita Van der Zwaag

5.0

"Heerlijk vakantie gevierd in schitterende Safaritent. Voor ons met kinderen in de basisschoolleeftijd ideaal. Gemoedelijke sfeer op de camping, persoonlijke benadering. Iedere ochtend mogen de kinderen helpen met het voeren..."

Meer over ons