Paardenstalling

Wij hebben 10 ruime stallen incl. stalen voer- en waterbakken. Wij kunnen ook hooi voor uw paard regelen. Dit wordt in de stal voor u klaargelegd zodat het paard zich gelijk thuis voelt in ons chaletpark. Aan de voorkant is de mogelijkheid om uw paard te borstelen of te wassen. De wasplaats is voorzien van rubberen matten en beugels om het paard vast te zetten.

Paardenstalling
Paardenstallen op Campingkpark de Vuurkuil

Weide en zandbak

Laat uw paard genieten in ons speciaal aangelegde paddock. Deze bak is gevuld met speciaal zand en polyvlokken, wat zorgt voor het tegengaan van plassen bij regen. Met een sproeier installatie zorgen wij er voor dat het zand niet gaat stuiven bij warm weer.  Het is zelfs mogelijk om bij ons te rijden in het donker. Grote felle lampen verlichten de paddock en weide.

Tegenover het chaletpark zijn ruiterroutes door het bos te berijden. U heeft dus alles in de buurt van uw verblijfplaats.

Zandbak voor paarden

Ruiterroutes en -paden

De Veluwe heeft in totaal meer dan 500 km aan ruiterpaden. Deze paden zijn speciaal aangelegd om samen met uw trouwe viervoeter de natuur van de Veluwe te ontdekken.

Routerroutes worden aangegeven door middel van een groen bord met de tekst ‘Ruiterroute’. Deze borden zijn te vinden aan het begin van elke nieuwe route.

Ruiterroute Veluwe

De ruiterroute wordt verder aangegeven door middel van paaltjes met de tekst ‘Ruiterpad’. U kunt deze paaltjes volgen om zo deze speciaal aangelegde route te rijden.

Ruiterpaden Veluwe

Stalling met box

  • 1 paard / pony * € 20 p.n.
  • 1 paard / pony + hooi * € 22,50 p.n.
  • Borg **
    € 50

* incl box, water, stro, weidegang, zadelkast, gebruik poetsplaats, 1 paard of pony p.n.

* Paardenstalling is excl. hoefsmid, veearts, verzekering. Paarden moeten gezond, geënt, ontwormd zijn.

** Borg retour bij schoon en mestvrij achterlaten van terrein en weide.

Stalling zonder box

  • 1 paard / pony * € 12,50 p.n.
  • 1 paard / pony + hooi * € 15 p.n.
  • Borg **
    € 50

* Paarden moeten gezond, geënt, ontwormd zijn.

** Borg retour bij schoon en mestvrij achterlaten van terrein en weide.