Mountainbikes routes.

In de buurt van de camping zijn diverse mountainbike routes te vinden. Laat u verassen door de adembenemende natuur van de Veluwe en de schitterende routes die u op de mountainbike kunt fietsen. Heeft u nou een route gefietst die de moeite waard is om te delen met onze gasten? Stuur ons even een mailtje op info@vuurkuil.nl.

Mountainbikeroute Nunspeet Harderwijk Vierhouten

Nunspeet - Harderwijk - Vierhouten

  • Afstand 40 km
  • Plaats 1 Nunspeet
  • Plaats 2 Harderwijk
  • Plaats 3 Vierhouten

Dit is een route die samengesteld is door een mountainbiker. U hoeft niet precies dit voorbeeld te volgen want mountainbiken moet ook een avontuur zijn. U kunt dit gebruiken als indicatie van de route en afstand.

Klik op de afbeelding om de mountainbikeroute te bekijken.

Mountainbike route fam. Dechesne

Van onze gasten

  • Afstand 25 km

Als je het viaduct overgaat en je de Hierderweg op fietst, zit je al snel op deze groene route. Na ongeveer een kilometer moet je rechtsaf het bos in en dan is het grotendeels de bordjes volgen. Alleen op twee plaatsen mist een bordje, dan is het vooral de sporen van eerdere mountainbikers volgen. Er zitten behoorlijk lastige (vooral door het rulle zand) klimmen en afdalingen in. Vanaf jullie camping en terug is de afstand ongeveer 25 kilometer.

Heeft u een vraag?

Wat gasten van ons vinden...

peterentiny

peterentiny

9.0
Logo+kader_Header

SUPER CAMPING. Rust,mooie fietsroutes. schoon sanitair

Steve Bernaerts

Steve Bernaerts

5.0

Aangename verblijfplaats met mooie plekken in voldoende schaduw of zon. Net en verzorgt sanitair. Fijn gelegen als vertrek voor wandelingen of fietstochten.

Elly Visser

Elly Visser

5.0

Onzettend leuke kleinschalige camping. Je staat hier echt geweldig. Hele vriendelijke eigenaar, die je overal bij helpt indien nodig. Heel schoon sanitair. Lekker rustig, Overal dichtbij.Prachtige fietsroutes zoals de Zandstuiverij.Echt...

Theo Hoekjan

Theo Hoekjan

5.0

Goede camping met een prachtig sanitair, kan menigeen een voorbeeld aan nemen, ruime kampeerplaatsen en een schitterende locatie/omgeving om te wandelen en fietsen. Echt een aanrader.

Emy Lamon

Emy Lamon

5.0

- Rustige camping - Modern en schoon sanitair (zowel douches als toiletten), alles enorm verzorgd - Grote plekken, veel schaduw en zon naargelang voorkeur - Super vriendelijke en gastvrije eigenaar...

Wilma Mud

Wilma Mud

5.0

Fijne camping in prachtige fiets en wandel omgeving. Prima verwarmd sanitair gebouw en zeer gastvrije eigenaar.