Op de fiets ziet u het meest van de Veluwe

Fietsen op de Veluwe is ideaal als u wat wilt zien van de omgeving. En reken maar dat er in de omgeving wat te zien is! Wij hebben enkele schitterende routes voor u geselecteerd zodat u helemaal kunt opgaan in de cultuur van de Noord-Veluwe.

Bij de receptie zijn boekjes met fietsroutes gratis af te halen.

Onze nieuwsberichten

Fietsknooppuntroutes.

De fietsroutes werken op basis van fietsknooppunten. De knooppunten worden weergegeven als witte borden met 2 groene cijfers en zijn overal langs de fietspaden te vinden. Er zijn ook regelmatig grote borden te vinden met alle knooppunten en plaatsen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u verdwaald. De knooppunt routes die wij voor u hebben samengesteld geven een goede indruk van de prachtige plaatsen hier in de buurt. Elke route brengt u langs verschillende horecagelegenheden waar u een hapje kunt eten of iets kunt drinken.

Het is mogelijk om een uitgestippelde route te fietsen doormiddel van deze knooppunten. Zelf een route bepalen? Hier zijn nog veel meer prachtige fietsroutes te vinden.

Fietsroutes Fietsroute De verborgen route Fietsroutes uitleg Fietsroute Hanzeroute zuid Fietsroute Vier tinten route Fietsroute Veluws verleden

Wat gasten van ons vinden

peterentiny

peterentiny

5.0
Logo+kader_Header

"SUPER CAMPING. Rust,mooie fietsroutes. schoon sanitair"

Steve Bernaerts

Steve Bernaerts

5.0

"Aangename verblijfplaats met mooie plekken in voldoende schaduw of zon. Net en verzorgt sanitair. Fijn gelegen als vertrek voor wandelingen of fietstochten."

Elly Visser

Elly Visser

5.0

"Onzettend leuke kleinschalige camping. Je staat hier echt geweldig. Hele vriendelijke eigenaar, die je overal bij helpt indien nodig. Heel schoon sanitair. Lekker rustig, Overal dichtbij.Prachtige fietsroutes zoals de Zandstuiverij.Echt..."

Theo Hoekjan

Theo Hoekjan

5.0

"Goede camping met een prachtig sanitair, kan menigeen een voorbeeld aan nemen, ruime kampeerplaatsen en een schitterende locatie/omgeving om te wandelen en fietsen. Echt een aanrader."

Emy Lamon

Emy Lamon

5.0

"- Rustige camping - Modern en schoon sanitair (zowel douches als toiletten), alles enorm verzorgd - Grote plekken, veel schaduw en zon naargelang voorkeur - Super vriendelijke en gastvrije eigenaar..."

Wilma Mud

Wilma Mud

5.0

"Fijne camping in prachtige fiets en wandel omgeving. Prima verwarmd sanitair gebouw en zeer gastvrije eigenaar."

Meer over ons