Uw vrije tijd, onze zorg.

Ondanks alle maatregelen rondom corona mag en kunt u nog wel genieten van de mooie Veluwe. Een veilige vakantie zonder zorgen? Wij verwelkomen u graag! Inmiddels lopen wij alweer tegen het einde van het jaar. Het jaar wat vreemd en minder leuk is. Wilt u het jaar toch op een fijne manier afsluiten? Wij hebben nog enkele accommodaties beschikbaar. Kijk hieronder naar de mogelijkheden of neem contact met ons op via het contactformulier.

Zoek naar beschikbare accommodaties.

Search

Tinyhouse Koolmees

Op een vakantiepark in Hulshorst aan de rand van de bossen is dit duurzame vakantiehuisje (tiny house) te vinden. Het is modern ingericht en beschikt naast fijne boxspring bedden voor een goede nachtrust ook nog eens over een smart TV. Geniet van de zon op het terras voor het huis terwijl u ziet hoe de kippen en geitjes op de boerderij recht voor het huis gevoerd worden in de ochtend. Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tinyhouse Kuifmees

Aan de rand van de Veluwe op een vakantiepark vindt u dit moderne vakantieappartement (tiny house) dat van alle gemakken voorzien is. Er is zelfs een smart TV aanwezig. Kom tot rust met een goede nachtrust op de boxspringbedden en geniet van een ontbijt in de zon op het terras voor het huis. Vanaf het terras kijkt u direct op de kleine kinderboerderij van het vakantiepark waar u vele kippen en enkele geitjes ziet lopen.Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.

Eethoek
Parkeren

Tinyhouse Pimpelmees

Dit prachtig moderne vakantieappartement is werkelijk van alles voorzien om u een fantastische vakantie te bezorgen. Kom tot rust met een goede nachtrust op de boxspring bedden en geniet van een ontbijt in de zon op het terras voor het huis. Vanaf het terras van dit tiny house kijkt u direct op de kleine kinderboerderij van het vakantiepark waar u vele kippen en enkele geitjes ziet lopen. Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tinyhouse Zwarte Mees

Aan de rand van de Veluwe op een vakantiepark vindt u dit moderne vakantieappartement (tiny house) dat van alle gemakken voorzien is. Het is gelegen aan de rand van de bossen wat het een perfecte uitvalsbasis maakt voor de natuurliefhebber. Het terras voor aan het huis grenst aan de kleine kinderboerderij van het park met verschillende kippen, tamme duiven en geitjes. Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tiny houses