Romantische valentijn actie

Even eruit met het Valentijns weekend? Geniet van de mooie natuur op de Veluwe en van elkaar! Op 14 februari is het Valentijnsdag en mag de liefde gevierd worden. Kijk snel naar de beschikbare accommodaties. Geef bij de boeking de opmerking Valentijn op en er staat een leuke verrassing op jullie te wachten bij aankomst. Heb je al geboekt en wil je gebruik maken van deze actie neem dan contact op via het contactformulier.

Zoek naar beschikbare accommodaties.

Search

Zandverstuivingen op de Veluwe

Samen genieten van de zandverstuiving

Het Hulshorsterzand is één van de weinige grote aangesloten stuifzandgebieden in Nederland en maakt deel uit van natuurgebied de Leuvenumse bossen. Zeldzame planten en dieren zijn hier te vinden zoals de kleine hagedis, duinpierper, nachtzwaluw en de mierenleeuw. De dag en nachttemperatuur kan hier soms wel 40 graden verschillen.

Heerlijke wandelen door de prachtige bossen

Op de Veluwe zijn prachtige bossen met wandel-, ruiter- en fietsroutes te vinden. Een bekend bos in de buurt is het 'Leuvenumse Bos', te vinden in Ermelo. Het bos van 837 ha groot is sinds 1911 eigendom van Natuurmonumenten. De den, de loof, de eik, els en de wilgen zijn bomen die je hier kan vinden.

Bossen van de Veluwe

Thuis komen na een heerlijke wandeling

Na een mooie wandeling in de bossen of over de zandverstuiving kun je samen genieten van wat lekkers in de accommodatie. Overal wordt aan gedacht. Indien je de opmerking plaats Valentijn zal er een lekkernij klaar gelegd worden van Phyllies Boutique de Chocolat uit Nunspeet.

Genieten in een Tiny House

Ook beschikken wij over de gezellige Tiny Houses. Tiny House Koolmees voor meer informatie en beschikbaarheid of Tiny House Kuifmees voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tiny Houses

Kortom beleef samen een heerlijke tijd midden in de natuur van de Veluwe.

  • Wandel samen door de bossen van de Veluwe en geniet van de mooie wandelroutes
  • Geniet van een wandeling rond het grote stuifzandgebied Hulshorsterzand
  • Speel samen leukste gezelschapsspelletjes
  • Samen knus naar een film kijken
  • Laat uw diner verzorgen restaurant met afhaalmogelijkheid of bezorgservice
  • Ga er samen op uit met de fiets er zijn op de Veluwe mooie fietsroutes

Kijk verder voor leuke tips  omgeving van Hulshorst

Neem contact met ons op.