Kerst op de Veluwe

Wilt u dit jaar afsluiten met een unieke kerst en 2021 opgeladen beginnen? Wij verwelkomen u graag op Campingpark "De Vuurkuil". Geniet van de mooie natuur op de Veluwe en van elkaar!

Zoek naar beschikbare accommodaties.

Search

Woonkamer

Tinyhouse Koolmees

Op een vakantiepark in Hulshorst aan de rand van de bossen is dit duurzame vakantiehuisje (tiny house) te vinden. Het is modern ingericht en beschikt naast fijne boxspring bedden voor een goede nachtrust ook nog eens over een smart TV. Geniet van de zon op het terras voor het huis terwijl u ziet hoe de kippen en geitjes op de boerderij recht voor het huis gevoerd worden in de ochtend. Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tinyhouse Kuifmees

Aan de rand van de Veluwe op een vakantiepark vindt u dit moderne vakantieappartement (tiny house) dat van alle gemakken voorzien is. Er is zelfs een smart TV aanwezig. Kom tot rust met een goede nachtrust op de boxspringbedden en geniet van een ontbijt in de zon op het terras voor het huis. Vanaf het terras kijkt u direct op de kleine kinderboerderij van het vakantiepark waar u vele kippen en enkele geitjes ziet lopen. Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tiny houses
Slaapkamer

Tinyhouse Pimpelmees

Dit prachtig moderne vakantieappartement is werkelijk van alles voorzien om u een fantastische vakantie te bezorgen. Kom tot rust met een goede nachtrust op de boxspring bedden en geniet van een ontbijt in de zon op het terras voor het huis. Vanaf het terras van dit tiny house kijkt u direct op de kleine kinderboerderij van het vakantiepark waar u vele kippen en enkele geitjes ziet lopen. Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tinyhouse Zwarte Mees

Aan de rand van de Veluwe op een vakantiepark vindt u dit moderne vakantieappartement (tiny house) dat van alle gemakken voorzien is. Het is gelegen aan de rand van de bossen wat het een perfecte uitvalsbasis maakt voor de natuurliefhebber. Het terras voor aan het huis grenst aan de kleine kinderboerderij van het park met verschillende kippen, tamme duiven en geitjes. Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid.

Parkeren

Kortom beleef samen met uw gezin een heerlijke tijd midden in de natuur van de Veluwe.

 

  • Wandel samen met je gezin door de bossen van de Veluwe en geniet van de mooie wandelroutes
  • Geniet van een wandeling rond het grote stuifzandgebied Hulshorsterzand
  • Speel samen met het gezin de leukste gezelschapsspelletjes
  • Samen knus naar een kerstfilm kijken
  • Laat uw kerstdiner verzorgen restaurant met afhaalmogelijkheid of bezorgservice
  • Ga er samen op uit met de fiets er zijn op de Veluwe mooie fietsroutes voor het hele gezin

 

Heeft u een vraag?