Het park is uitgebreid met paardenstallen

Wij hebben 2 speciaal gebouwde paardenstallen. De stallen zijn voorzien van stalen water- en voerbakken en is er een speciaal ingerichte wasplaats met rubberen matten.

Paddock

Paddock

Naast de stallen is een zeer ruime weide. Hier kunnen de paarden naar hartelust rondrennen. Er zijn meerdere paddocks, voorzien van polyvlokken, sproeier installatie en avondverlichting.

Weide

Laat uw paard genieten in ons speciaal aangelegde paddock. Deze bak is gevuld met speciaal zand en polyvlokken, wat zorgt voor het tegengaan van plassen bij regen. Met een sproeier installatie zorgen wij er voor dat het zand niet gaat stuiven bij warm weer. Het is zelfs mogelijk om bij ons te rijden in het donker. Grote felle lampen verlichten de paddock en weide.

Weide
Ruiterroutes en -paden

Ruiterroutes en -paden

De Veluwe heeft in totaal meer dan 500 km aan ruiterpaden. Deze paden zijn speciaal aangelegd om samen met uw trouwe viervoeter de natuur van de Veluwe te ontdekken.

Ruiterpad

De ruiterroute wordt verder aangegeven door middel van paaltjes met de tekst ‘Ruiterpad’. U kunt deze paaltjes volgen om zo deze speciaal aangelegde route te rijden.

Ruiterpad

Heeft u een vraag?