Koopchalet Lariks

Koopchalet Lariks

Chalet kopen op de Veluwe

Koopchalet Lariks op Campingpark de Vuurkuil

Een prachtig gemeubileerd chalet van van 40 m2. Dit chalet is aangepast zodat het toegankelijk is voor een rolstoel. Hiervoor zijn de deuren verbreed en bevat dit chalet geen drempels.

Koopchalet Lariks bevat zinken dakgoten en regenpijpen en is volledig ingegraven. Zodoende heeft dit chalet geen hoge instap. Uitermate geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

 

bent u op zoek naar een rolstoelvriendelijk chalet? Twijfel niet lager en vraag een offerte aan voor Koopchalet Lariks.

Woonkamer met inventaris

Dit chalet bevat een zeer nette en goed onderhouden woonkamer inclusief stoelen, tafel, kasten en televisie. De woonkamer bevat 2 openslaande deuren waarmee u zo van de woonkamer de tuin in kan lopen.

Keuken met eettafel

Koopchalet Lariks heeft een gezellige keuken inclusief eettafel met stoelen. De keuken bevat een koelkast, diepvriezer, afzuigkap en een koffiezetapparaat.

Koopchalet Lariks Slaapkamer

Rolstoelvriendelijke slaapkamer

Dit chalet heeft een rolstoelvriendelijke slaapkamer door zijn extra brede deur. De slaapkamer bevat voldoende kastruimte en opbergvakken.

Badkamer met douche, wasgelegenheid en toilet

De badkamer is voorzien van een extra brede toegangsdeur via de slaapkamer. De badkamer is voorzien van alle benodigdheden die je van een badkamer verwacht.

Koopchalet Lariks Badkamer
Koopchalet Lariks Tuin

Ruime tuin met overkapping en opslagschuur

Koopchalet Lariks heeft een grote tuin inclusief overkapping zodat u zomers beschut kunt genieten van de warme dagen. Achter het chalet is een opslagschuur aanwezig voor al uw tuingereedschappen.

Eigen parkeerplaats

Dit chalet bevat een eigen parkeerplek. De plek is makkelijk te bereiken met de auto. Zo heeft u altijd een auto vlak bij uw chalet staan.

Koopchalet Lariks Parkeerplek

Intresse in Koopchalet Lariks? Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Koopchalet Lariks

Prijs Koopchalet Lariks
Kavel nr. 4

€ 19.850