Prachtige locatie

De Douglas bevindt zich aan de bosrand van het Campingpark aan het einde van een doodlopende weg. Perfect als u houdt van rust!

Genieten van rust met Chalet Douglas aan de Bosrand.

Chalet Douglas in de Sneeuw
Koopchalet Douglas Woonkamer

De Woonkamer

Grote woonkamer voorzien van een authentieke kachel die als pronkstuk in de woonkamer staat. Uiteraard is er ook centrale verwarming aanwezig. De woonkamer wordt volledig gemeubileerd geleverd zodat u gelijk gebruik kan maken van dit chalet.

De Keuken

Koopchalet Douglas heeft een open keuken compleet met koelkast, vaatwasser, afzuigkap, magnetron / oven en eettafel. Alle gemakken voorzien in deze prachtig verzorgde keuken.

De Slaapkamers

Koopchalet Douglas Slaapkamer

Grote Slaapkamer

Tweede slaapkamer Chalet Douglas

Tweede Slaapkamer

Koopchalet Douglas heeft 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer bevat ruime opbergmogelijkheden door een grote inloopkast. Er is ook een logeerkamer aanwezig ingericht met een stapelbed.

De Badkamer

De badkamer is voorzien van een mooie douchecabine, wastafel en toilet. Alle voorzieningen zijn getroffen om er een luxe badkamer van te maken.

Koopchalet Douglas Badkamer

De Tuin en Veranda

Veranda van Chalet Douglas

Tuinset op een mooie veranda

Tuin van Chalet Douglas

Grote tuin met opbergschuur

Een prachtige veranda inclusief luxe tuinset zodat u uitkijk heeft over de gehele tuin. Omdat dit chalet zich aan een doodlopende weg bevindt, heeft u geen last van mensen die voorbij rijden of lopen. U kunt genieten van koopchalet Douglas in alle rust.

Berging en Opslag

Tuin van Chalet Douglas

Grote tuin met opslagschuur

Schuur van Chalet Douglas

Opslagschuur

Koopchalet Douglas heeft grote tuin met opslagschuur. Alle gereedschappen voor de tuin droog in de opslag zodat onderhoud aan de tuin een ontspannend klusje is.

Parkeermogelijkheid

Dit chalet heeft een eigen parkeerplaats zodat u nooit ver hoeft te lopen. U stapt uit uw chalet zo de auto in.

Koopchalet Douglas Parkeerplek

Vraag nu een Offerte aan voor Chalet Douglas

Chalet Douglas

Koopchalet Douglas
Verkocht