[rev_slider_vc alias=”koopchalet-de-beuk”]

Koopchalet de Beuk

Chalet kopen op de Veluwe

Verkocht

Chalet de Beuk kopen op Campingpark de Vuurkuil

Een chalet van 57 m3 met een prachtige tuin. Dit chalet is voorzien van een grote woonkamer met keuken, 4 slaapkamers, een badkamer eigen parkeerplek en een ruime opslagschuur.

Groot chalet met prachtige tuin: Koopchalet de Beuk.

Chalet de Beuk kopen op Campingpark de Vuurkuil

Ruime woonkamer met centrale verwarming

Een prachtige woonkamer met centrale verwarming. Aan de zijkant zitten 2 deuren die beide open kunnen zodat de chalet een open uitstraling krijgt.

De woonkamer heeft een goed onderhouden laminaatvloer en er is voldoende licht door de verschillende ramen die ook het speelse karakter van de woonkamer accentueren.

landelijke keuken met moderne uitstraling

De keuken heeft, net als de woonkamer, een speels karakter door het gebruik van steigerhout. De grijs witte tegels geeft de keuken een moderne uitstraling waardoor er met plezier gekookt kan worden in dit chalet.

Landelijke keuken met moderne uitstraling

3 slaapkamers

het chalet bevat in totaal 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn alleen voorzien van hetzelfde laminaat als in de woonkamer waardoor er één geheel ontstaat. In één van de slaapkamers staat een stapelbed waardoor er met gemak meerdere mensen kunnen blijven slapen.

Badkamer met douche, wasgelegenheid en toilet

Een prachtige moderne douche past perfect in dit chalet. Modern en tijdloze stijl met zwart en witte tegels en een douche in een daarvoor bestemde douchecabine.

Tuin met veranda en uitzicht

Wanneer je de deuren openslaat, kun je gelijk genieten van de ruimte. Een mooie veranda en tuin waar voldoende vogels in zitten om uren naar te turen. Er is zelfs plek om de auto voor de deur van het chalet te zetten.

Koopchalet de Beuk

Koopchalet de Berk

Verkocht