Ruime kampeerplekken

De kampeerplekken zijn ruim van opzet zodat u makkelijk de caravan en auto kwijt kunt. De route naar het veld is eenvoudig te bereiken, zelfs als u met een hele grote caravan komt.

Zoek en boek een kampeerplek

Kamperen met een caravan

Met uw caravan genieten op de Veluwe. Onze plekken zijn groot genoeg om uw caravan met auto te stallen.

Kamperen met een camper

Kamperen met een camper

De route naar het kampeerveld is verhard zodat u hem makkelijk kan bereiken met een caravan of camper.

Sanitairgebouw

Modern sanitairgebouw

Het sanitairgebouw is volledig vernieuwd waarbij energie duurzaam wordt opgewekt. Wij zorgen er ook voor dat de ruimtes altijd netjes schoon zijn zodat u het echte vakantiegevoel heeft.

Duurzaam sanitair

Speeltuin voor de kinderen

Kinderen kunnen zich naar hartelust vermaken met onze speeltuin. Wij hebben ook skelters die de kinderen mogen gebruiken om rondom het park te crossen.

Kinderboerderij

Vrolijke diertjes

De kinderboerderij is een grote trekpleister op ons campingpark. Elke morgen worden de konijntjes, kippen en duiven gevoerd en dit levert vaak een heel spektakel op.

Kinderboerderij
Plattegrond kampeerveld

Plattegrond

Benieuwd welke plek bij welk nummer hoort? Bekijk hier de plattegrond van Campingpark de Vuurkuil

Plattegrond

Veelgestelde vragen

Dat kan via onze zoek en boek module. Geef het aantal personen en de aankomst- en vertrekdatum op en de module zal u laten zien welke campingplaatsen er beschikbaar zijn.

Dat kan zeker. U kunt uw voorkeursplek mailen naar info@vuurkuil.nl. Dan zullen wij kijken of wij deze plek voor u kunnen reserveren.

Het gehele kampeerveld is huisdiervriendelijk. U en uw viervoeter zijn van harte welkom op ons campingpark.

Ja, u kunt de auto parkeren naast de accommodatie. Hiervoor maken wij gebruik van een slagboom die automatisch open gaat op basis van het kenteken van de auto. Om dit proces automatisch te laten verlopen kunt u uw kenteken doorgeven tijdens de reservering op onze site of aan ons doorgeven via de mail op info@vuurkuil.nl.

U kunt bij ons kamperen van April t/m de herfstvakantie. In de winter is de camping gesloten. Onze chalets zijn het hele jaar door te huren.

Wil je een potje tafeltennissen of jeu de boulen? Bij ons op de receptie kan je batjes en ballen lenen. (Borg: € 5,-)

Wij staan barbecuen op het kampeer veld toe, op voorwaarde dat er te allen tijde een emmer water binnen handbereik is. Deze voorzorgsmaatregel is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat we zorgvuldig omgaan met vuur en de natuurlijke omgeving beschermen.

Helaas kunnen we geen toestemming verlenen voor het maken van een kampvuur op het kampeerveld, gezien de prachtige bosrijke omgeving waarin we ons bevinden.

U kunt gebruikmaken van onze handige was- en droogmachines, waarvoor speciale munten verkrijgbaar zijn bij de receptie. Het beste van alles is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het meebrengen van wasmiddel, omdat dit al beschikbaar is in onze faciliteiten.

Tarieven (2 pers. all-in)

 • Normaal tarief
  € 26,80,- p.n
 • ACSI / SVR / NKC Korting geldt niet in het hoogseizoen
  € 24,30 p.n

Specificatie

 • Plaats
  € 22,40 p.n
 • ACSI / SVR / NKC
  € -2,50 p.n
 • Toeristenbelasting
  € 1,30 p.p.p.n
 • Milieuheffing
  € 1,80
 • WiFi
  Gratis

Aanvullende kosten

 • Baby (0 - 2)
  € 1,- p.n
 • Tot 12 jaar
  € 3,50 p.n
 • Vanaf 12 jaar
  € 6,50 p.n
 • Huisdieren
  € 3,50 p.n
 • Bezoekers
  € 1,50 p.p
 • Bezoekers overnachting
  € 6,- p.p.p.n
 • Tweede auto
  € 4,50 p.n

Arrangementen

 • Hemelvaart arrangement 2024 9 tot 12 mei
  125,40
 • Pinksteren arrangement 2024 17 tot 20 mei
  125,40
 • Hemelvaart-Pinksteren arrangement 2024 9 tot 20 mei
  384,80

Wat gasten van ons vinden

Lenie V D Oosterkamp

Lenie V D Oosterkamp

5.0

"paar jaar op het campingveld gestaan, en enige jaren een chalet gehad. Altijd erg naar ons zin gehad op het park. Super fijn!"

Gonnie Lammers

Gonnie Lammers

5.0

"Dit weekend fijn gestaan op het toerveld met korting Heel aardige eigenaar en zijn vader leuk ontvangen alle tijd om dingen te vertellen en leuke fietsroute aan geraden, mochten zondag..."

Henk van der Veen

Henk van der Veen

5.0

"Nette camping. Ziet er allemaal verzorgd uit"

Monique Bouten

Monique Bouten

5.0

"Super genoten van een ruime plek met schoon en vrij nieuw sanitair. Tegenover de camperplaats een super speeltuin van goede kwaliteit en voor in de avond konden wij een vuurschaal..."

S de Vries

S de Vries

5.0

"Een heerlijke vakantie gehad in een prachtige luxe tent. Zodra je de camping op komt begint meteen het vakantie gevoel! We zijn hartelijk welkom geheten door de eigenaar en kregen..."

Magrita Van der Zwaag

Magrita Van der Zwaag

5.0

"Heerlijk vakantie gevierd in schitterende Safaritent. Voor ons met kinderen in de basisschoolleeftijd ideaal. Gemoedelijke sfeer op de camping, persoonlijke benadering. Iedere ochtend mogen de kinderen helpen met het voeren..."

Meer over ons