Veelgestelde vragen

Onze receptie staat voor u klaar op maandag, woensdag en vrijdag, om u van dienst te zijn en u te verwelkomen. Op deze dagen kunt u persoonlijk bij de receptie terecht voor al uw vragen en behoeften. Indien u ons buiten deze dagen nodig heeft, kunt u eenvoudig het telefoonnummer vinden op de website of op het beeldscherm bij de receptie.

Bij aankomst na 17.00 uur of tijdens het weekend, evenals op dinsdag en donderdag, ontvangt u uw sleutel voor de accommodatie op een speciale manier. U kunt deze vinden in onze handige incheck box, samen met een gedetailleerde plattegrond van het park. Op deze manier kunt u gemakkelijk en moeiteloos uw accommodatie betreden en uw verblijf beginnen met alle benodigde informatie binnen handbereik.

Wanneer u een accommodatie boekt via onze website dan wordt u doorverwezen naar de website van Villaforyou. Via deze website kunt u beschikbaarheid controleren en een reservering plaatsen.

Ja, u kunt de auto parkeren naast de accommodatie. Hiervoor maken wij gebruik van een slagboom die automatisch open gaat op basis van het kenteken van de auto. Om dit proces automatisch te laten verlopen kunt u uw kenteken doorgeven tijdens de reservering op onze site of aan ons doorgeven via de mail op info@vuurkuil.nl.

Het gehele kampeerveld is huisdiervriendelijk. U en uw viervoeter zijn van harte welkom op ons campingpark.

Meer over ons