Vuurkuil Lodge

Op zoek naar een nieuw chalet met prachtig uitzicht en van hoogwaardige kwaliteit waar u direct gebruik van kunt maken? Bekijk dan dit 4-persoons chalet. Dit 4 persoons chalet kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen en zijn lessenaars dak. Dit geeft het chalet een moderne uitstraling en een prettige lichtinval. Van binnen voelt het chalet ruim aan door zijn afmeting van ca. 11.00 x 4.00 m.
Woonkamer met uitzicht

Woonkamer met uitzicht

De woonkamer heeft een moderne inrichting en biedt voldoende licht door zijn grote ramen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin door een kanteldeur die ook volledig opengeschoven kan worden.

Moderne keuken

De keuken heeft een L-vorm en beschikt over alle apparatuur die je van een luxe keuken mag verwachten. Er is een kookplaat, vaatwasmachine, koel- en vriescombinatie en kastruimte aanwezig.

Moderne keuken
Eethoek

Eethoek

Ruime eethoek met modern interieur.

2 slaapkamers

Het chalet biedt ruimte voor maximaal 4 personen waarvan 1 hoofdslaapkamer met een twee-persoons bed en 1 slaapkamer met 2 losse bedden.

2 slaapkamers
Ruime tuin met volop mogelijkheden

Ruime tuin met volop mogelijkheden

Vanuit de veranda heeft u uitzicht op ruime tuin. Rondom de tuin zijn hoge struiken geplaatst voor voldoende privacy. Naast het chalet bevindt zich een opbergschuur en een parkeerplek voor een auto.

Neem contact met ons op.