Chalet Vuurkuil Lodge

Op zoek naar een nieuw chalet met prachtig uitzicht en van hoogwaardige kwaliteit waar u direct gebruik van kunt maken? Bekijk dan dit 4-persoons chalet.

Dit 4 persoons chalet kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen en zijn lessenaars dak. Dit geeft het chalet een moderne uitstraling en een prettige lichtinval. Van binnen voelt het chalet ruim aan door zijn afmeting van ca. 11.00 x 4.00 m.

Woonkamer

Vuurkuil Lodge Woonkamer
Vuurkuil Lodge Woonkamer 3
Vuurkuil Lodge Woonkamer 2

De woonkamer heeft een moderne inrichting en biedt voldoende licht door zijn grote ramen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin door een kanteldeur die ook volledig opengeschoven kan worden.

Keuken

Vuurkuil Lodge Keuken

De keuken heeft een L-vorm en beschikt over alle apparatuur die je van een luxe keuken mag verwachten. Er is een kookplaat, vaatwasmachine, koel- en vriescombinatie en kastruimte aanwezig.

Sanitair

Vuurkuil Lodge Badkamer
Vuurkuil Lodge Toilet

Een prachtige moderne en frisse badkamer gemaakt met kwalitatieve materialen. Het toilet is hangend gemonteerd.

Slaapkamers

Vuurkuil Lodge Slaapkamer 1
Vuurkuil Lodge Slaapkamer 2

Het chalet biedt ruimte voor maximaal 4 personen waarvan 1 hoofdslaapkamer met een twee-persoons bed en 1 slaapkamer met 2 losse bedden.

Tuin met veranda en opbergschuur

Vuurkuil Lodge Parkeerplaats

Vanuit de veranda heeft u uitzicht op ruime tuin. Rondom de tuin zijn hoge struiken geplaatst voor voldoende privacy. Naast het chalet bevindt zich een opbergschuur en een parkeerplek voor een auto.

Dit chalet wordt aangeboden door veluwechalets.nl

Heeft u een vraag of een bezichtiging aanvragen? Dan kunt u contact opnemen doormiddel van onderstaande link en dan doen wij graag een kopje koffie met u.

Vraag een offerte aan