Luxe 4-persoons lodge te koop

Op kavel 73 van Camping de Vuurkuil, midden in het prachtige landschap van de Veluwe, staat dit moderne chalet uit 1999. De afgelopen jaren is de woning aanzienlijk verbeterd met een nieuw dak, laminaatvloer en recent schilderwerk in 2023. Dit zorgt voor zorgeloos onderhoud en optimaal woonplezier.

Het chalet biedt een lichte woonkamer die overgaat in een moderne, volledig uitgeruste keuken met gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast en vriesvak. De twee ruime slaapkamers hebben voldoende kastruimte. Vanuit de woonkamer komt u op een comfortabele veranda, perfect om te ontspannen en te genieten van de natuur. De verschillende terrassen op het perceel bieden altijd een plekje in de zon of schaduw.

De badkamer is modern met een douchecabine en wastafel; het toilet bevindt zich apart in de hal. Het perceel beschikt ook over een ruime berging voor fietsen en tuingereedschap. Parkeren is eenvoudig met een eigen parkeerplaats naast het chalet. De zonnige tuin op het zuiden is ideaal voor het buitenleven. Hoewel de grond gehuurd is, biedt dit de flexibiliteit om volop van deze unieke locatie te genieten.

Chalet op de Veluwe

Het chalet biedt modern comfort te midden van de prachtige natuur van de Veluwe. De diverse buitenruimtes, zoals de tuin en veranda, maken het ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Met praktische voorzieningen en een goed doordachte indeling is dit chalet perfect voor een zorgeloos verblijf.

Tuin op het zuiden

De zonnige tuin op het zuiden biedt volop gelegenheid om te genieten van het buitenleven. Met diverse terrassen kunt u altijd een plekje in de zon of schaduw vinden. De tuin is perfect voor ontspanning, een goed boek, of een gezellige barbecue.

Overkapping

De overkapping aan het chalet biedt een comfortabele buitenruimte, ongeacht het seizoen. Met voldoende zitgelegenheid kunt u hier ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving. Het is de ideale plek voor een rustige ochtendkoffie of een gezellige avond met vrienden en familie.

Ruime berging

De ruime berging biedt volop opbergmogelijkheden voor fietsen, tuingereedschap en andere benodigdheden. Deze praktische ruimte zorgt ervoor dat uw spullen altijd netjes en georganiseerd blijven. Bovendien is de berging gemakkelijk toegankelijk, waardoor u snel bij uw spullen kunt.

Moderne badkamer

De badkamer is modern en voorzien van een douchecabine en wastafel. Het toilet bevindt zich separaat in de hal voor extra gemak.