Chalet kopen Veluwe

Chalet kopen? Wij hebben chalets, lodges en vakantiehuizen in de verkoop. Bent u op zoek naar een gezellig chalet met een grote open tuin of bent u meer van de privacy? Naast bestaande chalets en Lodges kunnen wij ook een lodge voor u samenstellen. Bekijk onze lodge op maat

Een goede investering voor de toekomst

Bent u van plan om een chalet te kopen? Wij zijn flink aan het uitbreiden en moderniseren met Tiny Houses, nieuwe vakantiechalets en duurzame lodges. Een chalet kopen op de Veluwe is perfect als u houdt van recreëren in de prachtige natuur van de Veluwe. Geniet van de rust op ons park en de omgeving van Hulshorst.

Chalets te koop Veluwe (nabij Nunspeet en Harderwijk)

Chalet te koop Veluwe? Chalets te koop vind je bij de Vuurkuil, gelegen in Hulshorst op de Veluwe. Hulshorst is een klein rustig plaatsje op de Veluwe gelegen tussen Nunspeet en Harderwijk. Hulshorst biedt een prachtige natuur en het vakantiepark is in de buurt van het Veluwemeer en het Hulshorsterzand. Bekijk het aanbod aan chalets te koop op de Veluwe.

Waarom chalet op de Veluwe kopen?

Een chalet kopen op de Veluwe betekent genieten van de prachtige natuur in een oase van rust. Met uitgestrekte bossen, mooie heidevelden en prachtige meertjes binnen handbereik, biedt dit de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Het is een plek waar je kunt ontspannen, wandelen, fietsen en de schoonheid van elk seizoen kunt ervaren. Of het nu gaat om een weekendje weg of een permanente vakantiebestemming, een chalet op de Veluwe is een investering die je geld meer dan waard is. Je creëer onvergetelijke momenten. Daarom doe je er goed aan om een chalet op de Veluwe te kopen.

Veelgestelde vragen

De locatie van de lodge kan in overleg worden bepaald. We zullen ons best doen om aan uw voorkeuren te voldoen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

De maximale grootte van een Vuurkuil Lodge is 70m2 en is geschikt voor 6 tot 8 personen, afhankelijk van de indeling en het meubilair.

De kosten van de huur variëren afhankelijk van de kavel, locatie en grootte van de lodge. Neem contact met ons op voor specifieke prijsinformatie.

De lodge wordt verdiept geplaatst, wat betekent dat deze gelijk met het maaiveld wordt geplaatst voor een naadloze overgang naar de omgeving.

U heeft de keuze om zelf de tuin te onderhouden of dit door de Vuurkuil te laten doen. Laat het ons weten wat uw voorkeur is en we kunnen u hierover adviseren.

Meer over ons