Chalet kopen Veluwe

Wilt u een chalet kopen? Wij bieden chalets, lodges en vakantiehuizen te koop aan. Bent u op zoek naar een gezellig chalet met een grote open tuin of geeft u de voorkeur aan meer privacy? Naast bestaande chalets en lodges kunnen wij ook een lodge naar uw wensen samenstellen. Bekijk onze lodge op maat

Een goede investering voor de toekomst

Bent u van plan om een chalet te kopen? Wij breiden ons aanbod uit en moderniseren met Tiny Houses, nieuwe vakantiechalets en duurzame lodges. Een chalet kopen op de Veluwe is een uitstekende keuze als u van recreatie in de prachtige natuur van de Veluwe houdt. Geniet van de rust op ons park en in de omgeving van Hulshorst.

Chalets te koop Veluwe (nabij Nunspeet en Harderwijk)

Zoekt u een chalet te koop op de Veluwe? Bij de Vuurkuil in Hulshorst vindt u een divers aanbod. Hulshorst is een rustige plaats, ideaal gelegen tussen Nunspeet en Harderwijk, omgeven door schitterende natuur. Het vakantiepark ligt dicht bij het Veluwemeer en het Hulshorsterzand. Bekijk ons aanbod van chalets te koop op de Veluwe.

Waarom een chalet op de Veluwe kopen?

Een chalet kopen op de Veluwe betekent genieten in een oase van rust, met uitgestrekte bossen, heidevelden en idyllische meertjes binnen handbereik. Dit biedt de perfecte ontsnapping aan de hectiek van alledag. Het is een plek om te ontspannen en van elk seizoen te genieten. Een chalet op de Veluwe is een waardevolle investering, waarmee u onvergetelijke momenten creëert. Daarom is het kopen van een chalet op de Veluwe een verstandige beslissing.

Waarom Hulshorst?

Een chalet kopen in Hulshorst is een uitmuntende keuze. De omgeving straalt rust en schoonheid uit, een ideale plek om te ontspannen. Weg van de drukte, een verademing voor velen. Hulshorst is prachtig gelegen in de bossen, waar de natuur altijd nabij is. Tevens is het omringd door gezellige plaatsen zoals Nunspeet, Elburg en Harderwijk, elk met hun eigen charme. Geniet van het Veluwse gevoel in Hulshorst met uw eigen chalet.

Chalet kopen: Waar moet u op letten?

Overweegt u een chalet te kopen? Bedenk dan goed hoe vaak u gebruik wilt maken van de lodge. Of u nu enkele keren per jaar komt of een hele zomer wilt verblijven, voor elke wens is er een geschikte lodge. Bepaal op basis hiervan welk type huis en locatie het beste bij uw wensen aansluiten.

Het is ook raadzaam om uw financiën op orde te hebben voordat u een chalet koopt, om zorgeloos van uw investering te kunnen genieten. Een chalet is een goede investering voor nu en in de toekomst.

Horeca tips

Wilt u genieten van een drankje of een voortreffelijk diner in de horeca? Dat is zeker mogelijk! Op onze camping bieden we in brasserie ‘De Poorter’ een heerlijke lunch of diner. En wilt u de lokale keuken proeven? In de omgeving zijn voldoende restaurants waar u heerlijk kunt eten. In Herberg Nuwenspete in Nunspeet kunt u genieten van voortreffelijke gerechten. Voor een smakelijke lunch is het karakteristieke gebouw van de Roskam in Nunspeet een uitstekende keuze. Een chalet kopen bij de Vuurkuil is dan ook een goede keuze voor de culinaire genieter.

Veelgestelde vragen

De locatie van de lodge kan in overleg worden bepaald. We zullen ons best doen om aan uw voorkeuren te voldoen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

De maximale grootte van een Vuurkuil Lodge is 70m2 en is geschikt voor 6 tot 8 personen, afhankelijk van de indeling en het meubilair.

De kosten van de huur variëren afhankelijk van de kavel, locatie en grootte van de lodge. Neem contact met ons op voor specifieke prijsinformatie.

De lodge wordt verdiept geplaatst, wat betekent dat deze gelijk met het maaiveld wordt geplaatst voor een naadloze overgang naar de omgeving.

U heeft de keuze om zelf de tuin te onderhouden of dit door de Vuurkuil te laten doen. Laat het ons weten wat uw voorkeur is en we kunnen u hierover adviseren.

Meer over ons