Chalet Merel Huren op de Veluwe

Een heerlijke rustige vakantie in een chalet aan de bosrand. Dit chalet staat aan het einde van de straat. Bekijk dit prachtige, ruime chalet op een kavel van maar liefst 504 m².

Dit onderhoudsarme zgn. Canexel chalet heeft een afmeting van ca. 7.50 m X 7.50 m. Het chalet is geschikt voor 4 personen en voorzien van twee slaapkamers; een ouderslaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met een stapelbed. Het chalet is gevestigd aan de rand van het bos, heerlijk als u van rust houdt. Vanaf de gezellige veranda kijkt u uit op de ruime tuin en het bos. Heerlijk om nog lang van de zwoele zomeravonden te genieten.

Woonkamer

Merel Woonkamer
Merel Woonkamer 2
Merel Woonkamer 3

De woonkamer heeft een vierkante indeling en oogt daarom ruim. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op de ruime tuin.

Keuken en eethoek

Merel Keuken
Merel Eethoek
Merel Eethoek 2

De riante keuken is voorzien van een vaatwasmachine, combimagnetron, koelkast en uiteraard een (gas)kookplaat met afzuigkap.

Sanitair

Merel Badkamer

Slaapkamers

Merel Slaapkamer
Merel Slaapkamer 2

Het chalet is voorzien van twee slaapkamers; een ouderslaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met een stapelbed.

Tuin met veranda en opbergschuur en parkeerplaats

Merel Veranda en Opbergschuur
Merel Opbergschuur
Merel Veranda
Merel Parkeerplaats

Heerlijk van de zomeravonden genieten vanaf de veranda met uitzicht op de tuin. Het chalet heeft ook zijn eigen parkeerplaats bij de entree.