Zandsculturenfestijn

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is weer zover. Van 12 april tot 2 november kunt u weer genieten van de mooiste creaties bij het Zandsculpturenfestijn in Garderen.

 

Een reis om de Wereld
Het thema voor 2019 is ‘Een reis om de Wereld’. Bij binnenkomst geeft u uw boardingticket af bij onze stewardessen om vervolgens een 18 meter hoge skyline te zien. ’s Werelds meest bekende en grootste gebouwen zijn tot in detail nagemaakt. En dit is nog maar het begin. Een onderwaterwereld, vervoersmiddelen, eilanden en nog veel meer schitterende dingen zijn nagemaakt met zand. Ontdek het zelf.

Oplossen van een puzzel
Ieder jaar is er weer een puzzel op te lossen. Diverse zandsculpturen beelden iets uit, en u moet raden wat dat is. Heeft u het goed, dan maakt u kans op leuke prijzen.

Zelfbedieningsrestaurant
Koffie, gebakje of een lekkere snack haalt u bij zelfbedieningsrestaurant ‘Saloon de Preuverij’. Wilt u al wat uitzoeken? Dan is hier de menukaart.

Kaaten bestellen?
Wacht niet bij de entree voor het kopen van een kaartje. U koopt een kaartje voor Zandsculturenfestijn 2019 gewoon online.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”25px”][/vc_column][/vc_row]