Recreatiegebied Zandenplas.

Recreatiegebied Zandenplas ligt midden op de Veluwe in een prachtig bosrijk gebied. Zandenplas is een herlijk ontspannend dagje uit voor het hele gezin.

Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en zijn er voorzieningen voor eten en drinken zoals een terras met uitzicht op het strand.

Zandenplas is en prachtig natuurgebied met schitterende wandel- en fietsroutes of te paard. Er zijn ter plaatse diverse routes te vinden en aangegeven door middel van borden.

Recreatiegebied Zandenplas

Recreatiegebied Zandenplas

Recreatiegebied Zandenplas is 365 dagen per jaar geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. De schitterende natuur en recreatieplas is te bewonderen voor iedereen. Barbecueën is toegestaan en honden zijn welkom buiten het hoogseizoen van 1 oktober tot 1 mei.

Zwemmen Recreatiegebied Zandenplas

Zwemmen

Zandenplas heeft een mooi zandstrand en helder zwemwater. De standen zijn omgeven met groene zones en ligweide om te zonnebaden. Door de bebossing is het eenvoudig schaduw op te zoeken. Let op: er is geen toezicht op het strand. Houdt daarom uw kinderen goed in de gaten!

Wandelen Recreatiegebied Zandenplas

Wandelen

Zandenplas is een startpunt voor verschillende routes in de omgeving. De omgeving en natuur nodigen uit voor een stevige wandeling door de bossen van Nunspeet. Na afloop is het mogelijk om een verfrissende duik nemen.

Fietsen Recreatiegebied Zandenplas

Fietsen

Zandenplas is het startpunt voor schitterende fietsroutes in de buurt. Er zijn overal borden te vinden met diverse routes die u kunt fietsen.

Voorzieningen Recreatiegebied Zandenplas

Voorzieningen

Toiletten zijn in de zomer geopend en worden deze dagelijks schoongemaakt. Er is een kiosk en een terras voor eten en drinken.

Heeft u een vraag?