Buurtfeest BBQ

Op 26 juli organiseren we een fantastisch buurtfeest en jullie, onze gewaardeerde campinggasten, zijn ook van harte uitgenodigd! We willen graag een gevoel van gemeenschap creëren en nodigen niet alleen onze buren uit Hulshorst en Hierden uit, maar ook jullie als deel van onze campingfamilie.

Het hoogtepunt van het buurtfeest is een heerlijke BBQ. Neem je eigen vlees, vis of vegetarische optie mee en geniet van een smakelijke maaltijd. We zorgen voor een buffet met brood, friet, kruidenboter, sauzen en salade tegen een kleine vergoeding van €7,50 per persoon. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je gewoon genieten van het eten en de gezelligheid.

Tijdens het buurtfeest is het belangrijk om te vermelden dat drankjes voor eigen rekening zijn. We willen ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar favoriete drankje kan kiezen en van het feest kan genieten op zijn of haar eigen manier.

Dit buurtfeest biedt een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. We hopen jullie allemaal te zien op 26 juli en er samen een onvergetelijke dag van te maken!